Contactgegevens
 Welkom bij Boomverzorging Vandaele

Boomverzorging Vandaele
Sep Vandaele

Tel.: 0476/66 37 34

E-mail: info@boomverzorging-vandaele.be
 
Contactformulier
Zit U met een probleem, vraag, ... aarzel dan zeker niet om mij te contacteren via onderstaand contactformulier.

Gebruik van deze site, te weten www.boomverzorging-vandaele.be, is gebonden aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker met onderstaande voorwaarden instemt.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de bezoeker over de projecten en activiteiten van Boomverzorging Vandaele. En ondanks het feit dat Boomverzorging Vandaele, zijn management en producent van de site uiterste zorgvuldigheid betrachten bij de ontwikkeling en het beheer van deze site, geven zij geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de site en zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik ervan.

Voorts houden Boomverzorging Vandaele en haar management zich het recht voor om eventuele fouten in soort- formaat of prijsaanduidingen te corrigeren op ieder door hen te bepalen tijdstip. Deze correcties kunnen u derhalve ook telefonisch, per e-mail of ander communicatiemiddel bereiken, zowel voor als na eventuele opdrachten. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen, nu of in de toekomst op de site geplaatst, die geen eigendom van Boomverzorging Vandaele of zijn management zijn, zijn slechts opgenomen ter informatie. Boomverzorging Vandaele noch zijn management zijn derhalve verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke sites of bronnen.

Boomverzorging Vandaele, zijn management en producent van de site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.


Boomverzorging Vandaele © 2007 - Hooglede - BTW: BE 885995723 - Privacy Beleid | Algemene voorwaarden | Creatie: Making Pages